Όλες οι συζητήσεις για το πάμε στοίχημα και τον Τζόγο
#1103
Προγνωστικα Μουντιαλ Πορτογαλία – Ισπανία: Δεν γνωρίζω πως θα αντιδράσει η Ισπανία, με τα όσα έγιναν με τον προπονητή, παρόλα αυτά, έχει την δυνατότητα να κερδίσει την Πορτογαλία, που δεν είναι σε φουλ φόρμα, όπως πριν από δύο χρόνια. Νομίζω ότι μπορεί να πάρει την νίκη, σε απόδοση 2,13 στις εταιρίες στοιχημάτων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις). Επίσης, οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές και μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με απόδοση 1,95 στην ίδια στοιχηματική εταιρία.

Προγνωστικα Μουντιαλ Αίγυπτος – Ουρουγουάη: Πέρα από τον Σαλάχ, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Αίγυπτο, αντίθετα η Ουρουγουάη, έχει αρκετή ποιότητα, είναι αμυντικά σκληρή και αναμένω σήμερα, έστω και δύσκολα να πάρει τους βαθμούς της νίκης, το διπλό είναι σε απόδοση 1,60 στις εταιρίες στοιχημάτων. Δεν βλέπω να ανοίγει το σκορ πολύ, το διπλό σε συνδυασμό με το under 3,5 είναι σε απόδοση 2,05. Τύχη έχει το διπλό σε συνδυασμό με το o goal.

Προγνωστικα Μουντιαλ Μαρόκο – Ιραν: Οι δύο ομάδες δεν έχουν πολλές ελπίδες πρόκρισης, το Ιραν έχει περιορισμένες δυνατότητες και σήμερα περιμένω το Μαρόκο να βγάλει την ποιότητα του και να μην χάσει τουλάχιστον, ο άσσος σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,50 στις εταιρίες στοιχημάτων. Δεν βλέπω να ανοίγει το σκορ, έτσι ο άσσος σε συνδυασμό με το under 2,5 είναι σε απόδοση 3,75, που έχει αξία και αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις