Όλες οι συζητήσεις που αφορούν την Αγγλική Premier league
#1604
Ο Καλούμ Χάντσον-Οντόι έκλεισε τα… αυτιά του στις «σειρήνες» και θα παραμείνει για καιρό κάτοικος Λονδίνου.

Είχε προτάσεις από τη Γερμανία, είχε προτάσεις από όλη την Ευρώπη, αλλά τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο Χάντσον-Οντόι πήρε τη μεγάλη απόφαση κι έδωσε τα χέρια με την Τσέλσι.

Ο νεαρός άσος των «μπλε», μίλησε στο πλαίσιο συνέντευξης του για τον Φρανκ Λάμπαρντ και το ρόλο που έπαιξε ο προπονητής του, στην τελική του απόφαση, την ώρα που το ενδεχόμενο να κερδίσει η Τσέλσι τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μία κουβέντα χρειάστηκε να μου πει ο προπονητής μου.Καλούμ Χάντσον-Οντόι
«Μία κουβέντα χρειάστηκε να μου πει ο προπονητής μου. Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι μου είπε, αλλά θα πω ότι μου κατέστησε σαφές ότι με πιστεύει πολύ, ότι περιμένει από μένα να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και ότι μπορώ να πετύχω σπουδαία πράγματα με την ομάδα.

Θέλει να παίζω για αυτόν. Πάντα μου δίνει αυτοπεποίθηση, μου λέει λόγια που θέλεις να τα ακούς από τον προπονητή σου. Πιστεύει σε μένα και μου το δείχνει με ξεκάθαρο τρόπο. Είναι καλό να είσαι σε μία ομάδα και να αισθάνεσαι τόσο όμορφα. Από την πρώτη στιγμή, είπα ότι ήξερα πως έκανα την κατάλληλη επιλογή. Όλη μου τη ζωή ήμουν στην Τσέλσι, αγαπώ αυτή την ομάδα και το απολαμβάνω», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Χάντσον-Οντόι, την ώρα που το ενδεχόμενο να μπουν συνολικά πάνω από 2.5 γκολ στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις