Όλες οι συζητήσεις για το πάμε στοίχημα και τον Τζόγο
#1105
Προγνωστικα στοιχηματος Μουντιαλ Βραζιλία – Ελβετία: Σημαντικό παιχνίδια για τις δύο ομάδες, όποια κερδίσει παίρνει προβάδισμα για την πρώτη θέση. Η Βραζιλία έχει την ποιότητα να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο, πάντως απαιτείται να είναι σοβαρή, αναμένω πολλές φάσεις και γρήγορο ρυθμό, έτσι τα πολλά γκολ έχουν τύχη, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,80 στις στοιχηματικές εταιρίες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (φορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα. Τύχη έχει επίσης, ο συνδυασμός άσσου και over 2,5 σε απόδοση 2,20. Το να σκοράρει ο Νεϊμαρ μας δίνεται σε απόδοση 2,00, ενώ να σκοράρει ο Φιρμίνιο σε απόδοση 2,70.

Προγνωστικα στοιχηματος Μουντιαλ Κόστα Ρίκα – Σερβία: Περίεργο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο περίεργες ομάδες που είναι άγνωστο πως θα εμφανιστούν, ειδικά η Σερβία, που μπορεί να έχει ιδανικό κλίμα. Δεν θα πάω με το διπλό, αλλά με τα λίγα γκολ, αφού αναμένω παιχνίδι με λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις στοιχηματικές εταιρίες

Προγνωστικα στοιχηματος Μουντιάλ Γερμανία – Μεξικό: Αναμένω να γίνει ένα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον παιχνίδι, το προβάδισμα το έχει η κυνική Γερμανία, που μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο, νομίζω ότι η Γερμανία θα πάρει την νίκη και θα γίνει ένα ανοικτό ματς με γκολ και φάσεις, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,50 στις στοιχηματικές εταιρίες, ενώ ο συνδυασμός άσσου και over 2,5 είναι σε απόδοση 2,17 στην ίδια εταιρία.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις