Σελίδα 1 από 1

3ος - 4ος όμιλος Μουντιάλ 2018

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:16 Ιουν 2018, 03:01
από betcatalog
Παμε στοιχημα Μουντιαλ Αργεντινή – Ισλανδία: Δεν θα είναι εύκολο για την Αργεντινή να διασπάσει την σκληρή άμυνα της Ισλανδίας, όμως, έχει την απαιτούμενη ποιότητα να τα καταφέρει έστω και δύσκολα, ο άσσος σε συνδυασμό με το under 3,5 είναι σε απόδοση 1,95 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων,, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα. Πολύ μικρή απόδοση να σκοράρει ο Λιονέλ Μέσσι, έτσι αξία υπάρχει στον Ντι Μαρία με απόδοση 4,20.

Παμε στοιχημα Μουντιαλ Κροατία – Νιγηρία: Υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αν είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη η Κροατία, μπορεί να πάρει την νίκη, η Νιγηρία είναι άπειρη και χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα. Περιμένω η Κροατία να πάρει την νίκη, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,75 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων, Τύχη, έχει να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 2,10.

Στοιχημα Μουντιαλ Γαλλία -Αυστραλία: Αν είναι σοβαρή η Γαλλία, δεν θα έχει πρόβλημα να επιβληθεί της Αυστραλίας, που έχει περιορισμένες δυνατότητες και χαμηλότερο ποιοτικά ρόστερ, θα πάνω με την εύκολη νίκη της Γαλλίας, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,85 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων,. Καλή περίπτωση είναι να σκοράρει ο επιθετικός Κριεζμάν με απόδοση 1,95.

Στοιχημα Μουντιαλ Περού – Δανία: Δύσκολη αναμέτρηση για κάθε πρόβλεψη, που μπορεί να κρίνει πολλά. Θα εμπιστευτώ το Περού, που είναι σκληρή και δέχεται πολύ δύσκολα το γκολ, έτσι θα ποντάρω στο να μην χάσει σήμερα, ο άσσος σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 2,25 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα. Όποιος θέλει να ρισκάρει, ο άσσος σε συνδυασμό με το under 2,5 είναι σε απόδοση 5,40.