Όλες οι συζητήσεις για το πάμε στοίχημα και τον Τζόγο
#1963
Ιταλια - Ελβετια προγνωστικα στοιχημα Euro
Καθώς η Ελβετία αναμένεται να επιδιώξει να κατακτήσει κάποιο βαθμό, θα δοθεί ώθηση στους οικοδεσπότες για να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να μετακινήσουν την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή όσο το κατάφεραν στον αγώνα έναρξης του τουρνουά. Η Ιταλία είναι πολλή έμπειρη, θα έχει την απαιτούμενη υπομονή, και όχι οι Ιμόμπιλε και Ινσίνιε θα μπορέσουν να ξεκλειδώσουν την Ελβετική άμυνα, αλλά επίσης μπορεί να βρει βοήθειες τόσο από τον πάγκο όσο και από τους υπόλοιπους. Έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη η Ιταλία, με τον άσσο να είναι σε απόδοση 1,60 στις στοιχηματικές, επίσης μπορεί να συνδυαστεί με το over 1,5 στο 2,02 στην στοιχηματική Stoiximan

Φινλανδια - Ρωσια προγνωστικα στοιχημα Euro
Το να παίξεις άλλα εξαντλητικά 90 λεπτά εναντίον μίας σκληρής ομάδας είναι ένα δύσκολο ζήτημα για τους παίκτες της Φινλανδίας, όπου όλοι τους δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν τι αναγκάστηκαν να δουν τι έκαναν σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου εναντίον της Δανίας. Η Ρωσία θα αναγκαστεί σε κάποιες αλλαγές, και σίγουρα δεν μπορεί να είναι τόσο κακή, όσο στην πρεμιέρα. Η Φινλανδία δεν θα έλεγε όχι στον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ οι Ρώσοι δεν θέλουν να σκεφτούν το ενδεχόμενο μίας δεύτερης ήττας. Αναμένω ένα ματς σκοπιμότητας, χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και παιχνίδι μεσαίας γραμμής. Θα πάω με το χαμηλό σκορ, το under 2,5 βρίσκεται σε απόδοση 1,62 και μπορεί να παιχτεί στις Ελληνικες νομιμες στοιχηματικες.

Τουρκια - Ουαλια προγνωστικα στοιχηματος euro
Το πρώτο γκρουπ είναι πάντα πιθανό να κυριαρχείται από ισοπαλίες με τόσα πολλές εθνικές ομάδες με εξαίρεση την Ιταλία που θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Και οι δύο ομάδες θα στοχεύσουν τους τρεις πόντους από αυτόν τον αγώνα, όμως δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποια ομάδα. Περιμένω πολύ κλειστό παιχνίδια με λίγα γκολ και φάσεις. Πρωταρχικά καμία δεν θα θέλει να χάσει, ενώ δεν έδειξαν επιθετικές αρετές στα πρώτα παιχνίδια, επομένως θα ποντάρω στο under 2,5 σε απόδοση 1,52 στις αξιόπιστες στοιχηματικές.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις