Σελίδα 1 από 1

Αργεντινή και Χιλή για τη τρίτη θέση στο Copa America

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:06 Ιούλ 2019, 04:37
από betcatalog
Φτάνουμε προς το τέλος του Copa America, απομένουν μόνο ο μικρός και μεγάλος τελικός του θεσμού. Σήμερα, διεξάγεται ο μικρός τελικός ανάμεσα σε Αργεντινή και Χιλή, όπου η νικήτρια ομάδα θα πάρει τη τρίτη θέση, πίσω από Βραζιλία και Περού. Συνήθως, ο μικρός τελικός δεν έχει και πολύ σημασία, αλλά οι δύο ομάδες μπορούν να μας προσφέρουν ένα όμορφο και ενδιαφέρον παιχνίδι. Μη χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τα σημερινά προγνωστικα Αργεντινη – Χιλη.

Προγνωστικα Αργεντινη – Χιλη Copa America: Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ομάδες δεν θα παλέψουν για την νίκη και την τρίτη θέση. Είναι απογοητευμένες, αλλά δεν έχουν να χάσου σήμερα κάτι, μπορεί να τα δώσουν όλα και να παίξουν ελεύθερα, απολαμβάνοντας το παιχνίδι. Θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,67 στις Ελληνικές πλατφόρμες στοιχημάτων, που προσφέρει τη αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Συγκεκριμένα πράγματα ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του Σαββάτου, όπως συμβαίνει άλλωστε το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα έχουμε τον μικρό τελικό στο Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στην Αργεντινή και την Χιλή, το Κόπα Άφρικα, αλλά και ορισμένα πρωταθλήματα στην Σκανδιναβία, που μας δίνουν επίσης επιλογές στις προβλέψεις στοιχήματος.

προβλέψεις στοιχήματος Αργεντινή – Χιλή goal/goal σε απόδοση 1,70

προβλέψεις στοιχήματος Νιγηρία – Καμερούν ισοπαλία σε απόδοση 2,77

προβλέψεις στοιχήματος Αίγυπτος – Ν. Αφρική άσος σε απόδοση 1,55

προβλέψεις στοιχήματος Μάλμε – Έρεμπρο over 2,5 σε απόδοση 1,62

προβλέψεις στοιχήματος Γκέτεμποργκ – Σούντσβαλ άσος σε απόδοση 1,64

προβλέψεις στοιχήματος Χόνκα – Κουόπιο άσος σε απόδοση 2,02