Όλες οι συζητήσεις για το πάμε στοίχημα και τον Τζόγο
#1408
Ολοκληρώθηκαν χτες οι δύο πρώτοι όμιλοι του Copa America και έχουν προκύψει οι ομάδες που θα συνεχίσουν στον θεσμό. Σήμερα, τελειώνει ο τρίτος και τελευταίος όμιλος, όπου ήδη έχουν προκριθεί Χιλή και Ουρουγουάη, ενώ θα γίνει μάχη για τη τρίτη θέση και την πρόκριση από τη Ιαπωνία και τον Ισημερινό. Στη μία μάχη θα κριθεί η πρώτη θέση, ενώ στη άλλη θα κριθεί, αν μπορεί να περάσει κάποια ομάδα από αυτόν τον όμιλο. Πάμε κατευθείαν να δούμε τις προτάσεις στο στοιχημα Copa America.

Στοιχημα Copa America Χιλή – Ουρουγουάη: Αρκετή ποιότητα έχουν οι δύο ομάδες και θα γίνει μία σκληρή μάχη για την πρωτιά του ομίλου. Η Ουρουγουάη, είναι οριακό φαβορί στις στοιχηματικές σελίδες. Μπορούν να σκοράρουν οι δύο ομάδες και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ, το οποίο μας δίνεται σε απόδοση 1,80 στις αδειοδοτημένες σελίδες στοιχημάτων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις), το να μην χάσει η Ουρουγουάη, σε διπλό σε draw no bet σε απόδοση 1,50 στην ίδια σελίδα.

Στοιχημα Copa America Ισημερινός – Ιαπωνία: Παιχνίδι με ισχυρό κίνητρο, οι δύο ομάδες θέλουν μόνο την νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Οι δύο ομάδες παρουσιάζουν αμυντικά κενά και έχουν δεχτεί τα περισσότερα γκολ μέχρι τώρα στον θεσμό, αν ανοίξει νωρίς το σκορ, μπορεί να δούμε ένα ανοικτό ματς με γκολ, το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,70 στις αδειοδοτημένες σελίδες στοιχημάτων. Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στην Ιαπωνία και θα δώσω τύχη στον να μην χάσει, η διπλή ευκαιρία Χ2 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,75.

Χιλή – Ουρουγουάη @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,80

Ισημερινός – Ιαπωνία @@ over 2,5 σε απόδοση 1,70

Σημαντικές μάχες τόσο στο Κόπα Αμέρικα, καθώς σήμερα ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων και κρίνονται τα πάντα με δύο μεγάλα παιχνίδια, ενώ το ενδιαφέρον τους έχουν σαφώς τόσο το Κόπα Άφρικα, όσο και το Euro U21, που συνεχίζονται κανονικά αυτές τις ημέρες στις προβλεψεις στοιχηματος Copa America

προβλεψεις στοιχηματος Copa America Χιλή – Ουρουγουάη διπλό σε απόδοση 2,08

προβλεψεις στοιχηματος Copa America Ισημερινός – Ιαπωνία over 2,5 σε απόδοση 1,82

προβλεψεις στοιχηματος Copa America Ακτή Ελεφαντοστού – Ν. Αφρική άσος σε απόδοση 2,15

προβλεψεις στοιχηματος Copa America Μάλι – Μαυριτανία άσος σε απόδοση 1,80

προβλεψεις στοιχηματος Copa America Κροατία U21 – Αγγλία U21 over 2,5 σε απόδοση 1,62
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις