Όλες οι συζητήσεις για το πάμε στοίχημα και τον Τζόγο
#1404
Φτάσαμε ήδη στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Copa America, όπου ολοκληρώθηκε στον πρώτο όμιλο και σήμερα διεξάγεται στον δεύτερο όμιλο. Μπορούν να κριθούν πολλά σήμερα. Συγκεκριμένα, η Αργεντινή δοκιμάζεται με τη Παραγουάη και η Κολομβία με το Κατάρ. Για τους Αργεντίνους, είναι πολύ σημαντικός αγώνας, αφού αν δεν κερδίσουν θα έχουν μεγάλο θέμα, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μη χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τα σημερινά Κόπα Αμέρικα προγνωστικά.

Κόπα Αμέρικα προγνωστικά Αργεντινή – Παραγουάη: Πολύ σημαντική αναμέτρηση, ειδικά για την Αργεντινή, όπου είναι αναγκασμένη να παραταχθεί για την νίκη και μόνο. Η Παραγουάη, έχει πολλές αδυναμίες, που τις φανέρωσε εύκολα το Κατάρ. Αναμένω η Αργεντινή να είναι καλύτερη και τελικά να κερδίσει, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,44 στις νόμιμες σελιδες στοιχηματος, ενώ ο συνδυασμός άσσου και under 3,5 σε απόδοση 2,05 στην ίδια στοιχηματική σελίδα.

Κόπα Αμέρικα προγνωστικά Κολομβία – Κατάρ: Η Κολομβία έχει την εμπειρία και την ποιότητα να κερδίσει το Κατάρ, η απόδοση, όμως στον άσσο είναι χαμηλός και δεν έχει καθόλου αξία, το Κατάρ, μπορεί να κάνει την ζημιά. Αξία υπάρχει στο να μπουν γκολ στο παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες έχουν την δυνατότητα να σκοράρουν. Το Over 2,5 είναι σε απόδοση 1,80 στις νόμιμες σελιδες στοιχηματος, ένα σημείο με ρίσκο, αλλά σε εξαιρετική απόδοση, είναι το combo bet, άσσου και γκολ γκολ, που μας δίνεται σε απόδοση 3,35 στην ίδια στοιχηματική πλατφόρμα

Αργεντινή – Παραγουάη @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 2,05

Κολομβία – Κατάρ @@ Over 2,5 σε απόδοση 1,80

Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αμέρικα συνεχίζεται σήμερα, με τα ματς του δεύτερου, όπου η Αργεντινή παίζει με την Παραγουάη και η Κολομβία με το Κατάρ. Στο πρόγραμμα κλασικά αυτές τις ημέρες τα ματς του Euro U21, αλλά και πρωταθλήματα στην Σκανδιναβία εκτός από τα Copa America προγνωστικα στοιχηματος.

Copa America προγνωστικα στοιχηματος Κολομβία – Κατάρ over 2,5 σε απόδοση 1,87

Copa America προγνωστικα στοιχηματος Ιταλία U21 – Πολωνία U21 over 2,5 σε απόδοση 1,83

Copa America προγνωστικα στοιχηματος Ισπανία U21 – Βέλγιο U21 άσος σε απόδοση 1,57

Copa America προγνωστικα στοιχηματος Ελσίνκι – Χόνκα άσος σε απόδοση 2,08

Copa America προγνωστικα στοιχηματος Γιόνσεπινγκ – Βάρμπεργκς goal/goal σε απόδοση 1,75
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις