Όλες οι συζητήσεις για το πάμε στοίχημα και τον Τζόγο
#1403
Προγνωστικά στοιχήματος Copa America Βραζιλία – Βενεζουέλα: Η Βραζιλία έχει μεγάλη διαφορά από την αντίπαλο της και αν είναι σοβαρή θα διπλασιάσει τις νίκες της. Ο άσσος είναι σε μικρή απόδοση, αλλά αν συνδυαστεί με το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,62 στις πλατφόρμες στοιχημάτων

Προγνωστικά στοιχήματος Copa America Βολιβία – Περού: Το Περού, είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα, αλλά αυτό απαιτείται να το αποδείξει και στο γήπεδο. Καίγεται για τη νίκη και θα τα δώσει όλα για τους βαθμούς της νίκης. Αναμένω η αναμέτρηση να κριθεί στις λεπτομέρειες, το διπλό είναι σε απόδοση 1,50 στις πλατφόρμες στοιχημάτων, ενώ το διπλό σε συνδυασμό με το under 3,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 2,00 στην ίδια στοιχηματική σελίδα.

Βραζιλία – Βενεζουέλα @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,62

Βολιβία – Περού @@ 2 & under 3,5 σε απόδοση 2,00

Το Κόπα Αμέρικα πάμε στοίχημα και σήμερα σε πρώτο πλάνο, αν και τα δύο παιχνίδια είναι τις πρώτες ώρες της αυριανής ημέρας. Πέρα από αυτά θα μας απασχολήσουν επίσης κάποια ματς στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, αλλά και το Euro U21, που έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας τις τελευταίες ημέρες.
Εύκολα το 2/2 η Βραζιλία

Κόπα Αμέρικα πάμε στοίχημα Βραζιλία – Βενεζουέλα 2-3 Goals σε απόδοση 2,12

Κόπα Αμέρικα πάμε στοίχημα Βολιβία – Περού Under 2,5 σε απόδοση 1,65

Κόπα Αμέρικα πάμε στοίχημα Αγγλία U21 – Γαλλία U21 Goal/Goal σε απόδοση 1,83

Κόπα Αμέρικα πάμε στοίχημα Χιφκ – Σεϊναγιόεν διπλό σε απόδοση 2,65
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις