Όλες οι συζητήσεις για το πάμε στοίχημα και τον Τζόγο
#1771
Λειψια — Χερτα προγνωστικα Bundesliga: Μπορεί να είναι σε φόρμα η Χέρτα, όμως δεν πιστεύω ότι θα έχουν τύχη στο Ρεντ Μπουλ Αρένα, διότι η Λειψία, αν βρει ρυθμό, μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε ομάδα. Θα πάω με τον συνδυασμό με τον άσσο και το over 2,5 σε απόδοση 1,70 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Λειψια — Χερτα προγνωστικα @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,70

Αουγκσμπουργκ — Παντερμπορν προγνωστικα Bundesliga: Πιστεύω ότι η γηπεδούχος πρέπει να στοχεύσει σε αυτή την αναμέτρηση έτσι ώστε να την κερδίσει, για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Πιστεύω ότι έχει την ποιότητα να κερδίσει, ο άσσος μας δίνεται σε απόδοση 2,00 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων
Αουγκσμπουργκ — Παντερμπορν προγνωστικα @@ 1 σε απόδοση 2,00

Χοφενχαιμ — Κολωνια προγνωστικα Bundesliga: Οι δύο ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα μείνω μακριά από το τελικό αποτέλεσμα. Θα ποντάρω στα πολλά γκολ, αφού όσο εύκολα σκοράρουν τόσο εύκολα παραβιάζονται οι ευάλωτες αμυντικές τους γραμμές. Το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,53 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Χοφενχαιμ — Κολωνια προγνωστικα @@ Over 2,5 σε απόδοση 1,53
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις