Όλες οι συζητήσεις για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου
#1725
Ο Ζάιον Ουίλιαμσον, με το που ξεκίνησε να παίζει, έχει κάνει... χαμό στο ΝΒΑ και όχι μόνο, αλλά όπως λέει ο ίδιος, το μόνο που έχει στο μυαλό του, είναι το μπάσκετ και τίποτα άλλο.

To Νο1 του φετινού draft, αποτελούσε και τον παίκτη που όλοι ανυπομονούσαν να τον δουν από την πρώτη στιγμή, που οι Νιου Όρλιανς Πέλικανς, τον επέλεξαν σε ηλικία, μόλις 19 ετών. Ωστόσο, ένα πρόβλημα στο γόνατο, ανάγκασε τον Ουίλιαμσον να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης και να μείνει εκτός αγώνων για περίπου τέσσερις μήνες. κάτι που μεγάλωσε κι άλλο την ανυπομονησία για τη συμμετοχή του. Πλέον, ο 19χρονος έχει μπει κανονικά στους αγώνες των Πέλικανς και η κουβέντα γύρω από τις εμφανίσεις του, είναι μεγάλη, όχι μόνο στο ΝΒΑ αλλά και παγκοσμίως. Τι λέει ο ίδιος όμως, την ώρα που οι Λος Άντζελες Λέικερς.
Είναι κάτι διασκεδαστικόΖάιον Ουίλιαμσον
"Είναι πραγματικά κάτι διασκεδαστικό γιατί ο κόσμος, φωνάζει το όνομα μου και ο προπονητής μου, μου λέει αν νομίζω ότι θα πάω σε αυτούς τώρα. Για το παγκόσμιο αντίκτυπο, είναι κάτι διαφορετικό. Υπάρουν φορές, που μου δείχνουν όλα αυτά τα στατιστικά, τα βλέπω, αλλά εμένα αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να είμαι στο γήπεδο και να παίζω μπάσκετ" λέει ο ίδιος ο Ουίλιαμσον.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις