Όλες οι συζητήσεις για την κορυφαία Μπασκετική διοργάνωση
#818
Με ανεβασμένη ψυχολογία ταξιδεύει ο Άρης στην Τσεχία για να αντιμετωπίσει τη Νίμπουργκ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του FIBA Champions League.

Ρυθμό, λάθη και αμυντικά ριμπάουντ.Παναγιώτης Γιαννάκης
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης πάντως περιμένει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του μετά την εντός έδρας νίκη των Θεσσαλονικέων με 64-62 επί της ΑΕΚ.

«Είναι μια δυνατή ομάδα στην έδρα της ασχέτως της ήττας που έκανε στην έδρα της. Στον αγώνα με τη Ναντέρ δεν ήταν εύστοχη.

Το ότι πηγαίνει πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ δείχνει ομάδα που θέλει να κερδίζει. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να βελτιωθούμε στον τρόπο που παίζουμε για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Ρυθμό, λάθη και αμυντικά ριμπάουντ. Να μην κάνουμε εύκολα λάθη και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, κάτι που κάναμε με την ΑΕΚ, γιατί και αυτοί είναι επικίνδυνοι σε αυτό, όπως ελέγξαμε και τους αιφνιδιασμούς.

Αυτό πρέπει να γίνεται συνεχώς και σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν μπορούμε να έχουμε κενά διαστήματα σε μεγάλο βαθμό, ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας», δήλωσε ο Γιαννάκης.
betcatalog liked this
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις