Όλες οι συζητήσεις που αφορούν της Bundesliga
#202
Ο Φίλιπ Λαμ έχει δηλώσει ότι το καλοκαίρι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ο Τόμας Μίλερ τον… βλέπει στο ρόλο του αθλητικού διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Φίλιπ Λαμ μπορεί να είναι μόλις 33 ετών και να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 αλλά πριν λίγο καιρό έχει δηλώσει ότι το καλοκαίρι θα σταματήσει από την ενεργό δράση. Η κουβέντα για το μέλλον του, έχει ξεκινήσει ήδη και πολλοί είναι αυτοί που τον βλέπουν στο… κοστούμι του αθλητικού διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου. Ο Τόμας Μίλερ, που είναι και αυτός από τους πιο σημαντικούς και παλιούς παίκτες της ομάδας, δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να έχει τον νυν συμπαίκτη του αθλητικό διευθυντή στη Μπάγερν

«Δεν έχω ακούσει κάποια δήλωση από τον Φίλιπ που να λέει: «θα γίνω αθλητικός διευθυντής», αλλά νομίζω ότι αυτό το θέμα είναι μέσα στο μυαλό του. Τους ξέρει όλους εδώ και πολύ καιρό. Ξέρει πως δουλεύει ο σύλλογος και αυτό είναι πλεονέκτημα. Σίγουρα ο Φίλιπ είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να αναλάβει τη δουλειά ως αθλητικός διευθυντής. Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και έχει αυτή τη νοοτροπία, να κοιτάει πάντα μπροστά» δήλωσε ο Μίλερ.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις