Όλα τα θέματα για το Βόλεϊ
#1157
Ο Δημήτρης Τζούριτς επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και δε θα μπορούσε να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από την κορυφή.

Η μεταγραφή του έκανε το πιο ηχηρό… «μπαμ» στο ελληνικό βόλεϊ, φέτος, καθώς μετά από επτά χρόνια σε Ιταλία, Τουρκία, Ιαπωνία και ξανά Ιταλία, ο Τζούριτς επιστρέφει στην Ελλάδα, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει με τη σειρά του, να επιστρέψει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος Έλληνας παίκτης, τόνισε ότι στόχοι της ομάδας, είναι το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και μια καλή πορεία στο Champions League.

«Οι στόχοι μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να κάνουμε μια καλή πορεία στο Champions League. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε για να διεκδικεί υψηλούς στόχους. Το πρόγραμμα είναι λίγο δύσκολο γιατί ξεκινάμε τον Οκτώβρη και δεν είμαστε πλήρης μέχρι να έρθουν οι παίκτες από την Εθνική. Ωστόσο πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά. Με πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε. Χρειαζόμαστε την υπομονή γιατί είμαστε μια καινούρια ομάδα, με νέους παίκτες και προπονητή, και θα χρειαστούμε τον χρόνο μας για να φτιάξουμε το παιχνίδι και να γίνουμε ομάδα. Η μόνη ομάδα που με ήθελε πραγματικά ήταν ο ΠΑΟΚ και εκμεταλλεύτηκα αυτή την ευκαιρία. Δεν βλέπω την ώρα να δω τον κόσμο στο γήπεδο. Έχω ακούσει και έχω δει πολλά για την τρέλα του κόσμου και την αγάπη για αυτή την ομάδα» δήλωσε ο Τζούριτς.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις